Innholdsprodusent/tekstforfatter

Er du en selvstendig og kreativ innholdsprodusent som liker høyt tempo, er idérik og kan hoppe mellom tradisjonelle trykksaker og innhold på sosiale medier? Jobber du i tillegg godt med andre, har gode referanser og arbeidsprøver og vil være med å påvirke apriils resultater? Da kan du bli vår nye a-lagsspiller.

Din jobb:

Som innholdsprodusent i apriil jobber du variert, har korte frister og må like et høyt arbeidstempo. Du sjonglerer mellom ulike kunder og prosjekter, er glad i intervjurollen og skriver levende reportasjer.

 

Hos oss bidrar du kreativt med å utvikle våre spennende, gode kunder videre, som EiendomsMegler 1, Fiskå Mølle, Schibsted, Jadarhus, Apply, Bate, Viking og Kvadrat. Du må like å ta i et tak og snu deg raskt når det trengs. Det er en fordel om du har byrå- eller redaksjonell erfaring, at du er god på å lære nye verktøy og at du vet hvordan tekstene dine fungerer på ulike flater og hvorfor.

Du:

  • har byrå- eller redaksjonell erfaring
  • er vant med å skrive på ulike flater
  • har journalistutdannelse eller annen relevant utdanning
  • har tidligere erfaring fra kundearbeid
  • er en lagspiller og relasjonsbygger
  • trives i en hektisk hverdag og beholder roen selv med baller som flyr mange veier

I apriil møter du en kreativ, ung og inkluderende gjeng med stor takhøyde! Har du kjekke arbeidsprøver og gode referanser, så ta kontakt raskt.

Søknadsfrist 15 september.

Vi vurderer alle søknader fortløpende.

Om apriil:

Våren 2018 slo de to byråene Piil og Apropos seg sammen og ble til apriil – en kombinasjon av reklame- og digitalbyrå som vet hva som skal til for å skape gode resultater for våre kunder. I apriil satser vi på våre ansatte, samtidig som det stilles høye krav til jobben du gjør. Vi kaller oss a-laget, og er en gjeng som jobber tett, har stor takhøyde og godt samhold. Vi lover at du får det gøy på jobb!

Send arbeidsprøver og kort søknadstekst til:
blimed@apriil.no

Lurer du på noe mer?

Ta kontakt med innholdssjef Tonje Pedersen: 932 58 967

Vi holder til på Kvistn i Smedvigkvartalet, Løkkeveien 111