Apriil

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler som trenger godkjenning.

Gå direkte til innhold

Podkast som internkommunikasjon

Podkast

Når du skal snakke til 3800 ansatte over hele verden, hva gjør du da?

I tett samarbeid med Apriil lager DOF podcasten DOF Talks, med Senior Vice President Marianne Møgster som programleder. I hver episode har hun med seg et knippe gjester fra ulike deler av organisasjonen.

– For oss er det gull å lage podcast. Vi kan nå ut med det samme budskap til alle våre flotte ansatte, og de kan lytte til den når det passer. Siden vi lanserte podcasten i mai, har vi nå over 2000 nedlastinger allerede. Det synes vi er stas. I DOF får vi mange gode tilbakemeldinger på temaene vi tar opp og på gjestene som er på besøk, sier Møgster.   

Havvindsatsing 
Et naturlig tema for DOF har vært havvindsatsingen, og da spesielt deres arbeid med Hywind Tampen-prosjektet, som er en flytende vindpark som skal forsyne Snorre- og Gullfaks-feltene i Nordsjøen med elektrisk kraft. 

– Vi har blant annet vært om bord på Skandi Skansen, en av båtene som arbeider med sleping av vindturbinene fra Gulen ut til havs. Vi har snakket med DOFs nyeste tilskudd om hvordan det er å være ung i DOF, og hvordan man skal være fremtidsrettet med tanke på en bærekraftig utvikling. Alt er produsert i god dialog med Apriil, slik at vi prøver å finne en god balanse mellom å snakke direkte til de ansatte, men også treffe et bredere publikum som er interessert i disse temaene.

Folkene er den viktigste ressursen
Møgster forteller at DOF Talks tar pulsen på det som skjer i DOF og formidler dette på en god måte.

– Samtidig er dette et viktig bidrag for oss når det gjelder å tiltrekke oss nye ansatte og beholde de ansatte vi allerede har. Folkene våre er vår viktigste ressurs, sier hun.  

DOF Talks er spilt inn i 6 episoder og er tilgjengelig der du finner dine podcaster. Lytt gjerne!