Apriil

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler som trenger godkjenning.

Gå direkte til innhold

Teknologi

  • Nettside

  • Nettbutikk

  • Webutvikling og applikasjoner

  • Hubspot

  • Drift og forvaltning

Vi tilbyr brukervennlige og robuste løsninger på anerkjente plattformer og rammeverk.

Skal du utvikle ny nettside eller nettbutikk? Eller trenger du en skreddersydd applikasjon som integrerer med kjernesystemene i din bedrift? Vi tilbyr brukervennlige og robuste løsninger på anerkjente plattformer og rammeverk. Her er det plass til store og små.

Nettside
Ditt selskaps digitale avtrykk starter med en nettside. Ved å velge Apriil som samarbeidspartner loser vi deg trygt i havn med et godt teknisk fundament i tillegg til design, prototyping, innhold, SEO, markedsføring, universell utforming, integrasjoner og sikker drift. Vi hjelper deg å velge riktig publiseringsløsning (CMS) som bærebjelken i din digitale tilstedeværelse.

Nettbutikk
Apriil har lang erfaring med å realisere, markedsføre og drifte nettbutikk og netthandel. Vi har utviklet og implementert på bransjeledende plattformer som fundament for digital handel og uttak av forretningsstrategier. Vi håndterer hele prosessen med innsikt, design, integrasjoner, logistikk/frakt, betalingsløsning og drift. Med Apriil på laget får du en samarbeidspartner som sikrer din bedrift et konkurransefortrinn med digitale kundeopplevelser.


Webutvikling og applikasjoner
Noen ganger er ikke hyllevare nok. Med god innsikt og kartlegging kan Apriil hjelpe deg med å designe, prototype og implementere en teknisk løsning tilpasset alle flater med brukerens behov i fokus. Vi benytter standard rammeverk basert på .Net, php og javascript slik at det er enkelt og stabilt å vedlikeholde og videreutvikle.

Datadreven innsikt, kunstig intelligens (AI) og analyse
Å forstå kraften i datadreven innsikt og analyse kan gi din bedrift et betydelig konkurransefortrinn. I en verden der data genereres i et enormt tempo, kan kunstig intelligens hjelpe bedrifter med å utnytte denne informasjonen effektivt, forutsi kundenes adferd, forbedre beslutningstaking, og automatisere komplekse prosesser. Analyse spiller også en sentral rolle, og gir deg viktig informasjon til å forstå markedet og kundene dine bedre. Den potensielle verdien av å benytte seg av datadrevet innsikt, AI og analyse er enorm, og kan være forskjellen mellom suksess og stagnasjon i dagens digitalt drevne forretningslandskap.


Brukeropplevelse (UX) 
Brukeropplevelse må være en integrert del av din forretningsstrategi. Universell utforming sikrer at produkter og tjenester er tilgjengelige og brukervennlige for alle, uavhengig av alder, evner eller situasjon. Dette gir ikke bare et inkluderende miljø, men øker også bedriftens potensielle kundebase. Tjenestedesign spiller en viktig rolle i å skape en sømløs og meningsfylt brukeropplevelse, ved å fokusere på hele kundereisen og sikre at hver berøringspunkt er designet som en del av helhet. Innsikt og analyse hjelper med å forstå brukeradferd, behov og preferanser, slik at man kan foreta designbeslutninger og kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen. Ved å følge kundereisen på tvers av ulike kanaler, kan man identifisere eventuelle flaskehalser eller problemområder, og dermed utvikle løsninger som øker engasjementet og bygger sterkere kunderelasjoner.


eLæring
Med godt etablerte verktøy og metoder har vi lang erfaring med kunnskapsoverføring og ferdighetsutvikling i virksomheter. Med elæring kan dine ansatte lære når og hvor de vil, noe som gir stor fleksibilitet når det gjelder tid, sted og mengde. I tillegg er det ofte kostnadseffektivt. Dette er spesielt viktig i vår stadig mer globale og digitaliserte verden, der behovene for læring og opplæring kontinuerlig endrer seg. Dette kan resultere i høyere produktivitet, økt effektivitet og bedre arbeidsytelse. Elæring er en viktig brikke for bedre avkastning og bidrar til felles forståelse og retning.


Drift og forvaltning
Raske, stabile og driftssikre løsninger er avgjørende for lønnsomhet og god merkevarebygging. Sikre deg en driftspartner med kompetanse på IT-sikkerhet og solide skytjenester. Apriil tilbyr kapasitet, sikkerhet, skalerbarhet og et driftsteam som løser dine behov for teknisk infrastruktur. Vår driftsavdeling har høy kompetanse på alt som skal til for å sikre din nettside, nettbutikk eller applikasjon fra både tekniske og sikkerhetsmessige trusler.

Kontakt oss