Apriil

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler som trenger godkjenning.

Gå direkte til innhold

En identitet som beveger seg i takt med årstidene

Skyskraperen tar SS/AW fra moteverden til restaurantbransjen

Skyskraperen restaurant finner du på Bergens høyfjell, Ulriken. Her spiser man i ett med naturen, omgitt av majestetiske fjell og med panoramautsikt over byen. Etter mange år som turiststed var det behov for å reposisjonere restauranten for nye målgrupper; Lokale bergensere og “foodies” fra Vestlandet. Restauranten fikk derfor store oppgraderinger og et konseptuelt løft med ny meny og identitet som endrer seg sammen med sesongene og omgivelsene.

Det nye visuelle konseptet drar moteverdens tradisjoner med presentasjoner av sesongens trender inn i den gastronomiske verden. Identiteten presenterer mat for sesonger som motehus presenterer kolleksjoner hver sesong.

Resultat: Et eksklusivt og lokaleksentrisk univers som gir besøkende en stadig ny grunn til å oppdage lokale råvarer - sesong etter sesong. Restauranten ble fullbooket 3 måneder frem i tid etter åpningen og var dermed også en kommersiell suksess.