Apriil

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler som trenger godkjenning.

Gå direkte til innhold

Hele veien hjem

Bonava med en hyllest til det uperfekte

Bonava er en ledende boligutvikler i Nord-Europa som skaper hjem og nabolag hvor mennesker har høyest mulig livskvalitet. Som utspringer fra NCC har de skapt hjem og nabolag siden 1930-årene og opererer nå i 8 land. Bonava har en visjon om å bygge verdens beste hjem. Som de liker å si; Det svenske ordet "bo" symboliserer hjem, og "nav" samlingspunkt. Det er essensen av hvem vi er. Vi bygger ikke bare hus, vi skaper hjem og nabolag hvor mennesker lever sine liv.

Å kjøpe nybygg er en litt annerledes prosess for boligkjøpere. Det tar ofte lang tid fra signering til innflytting. Bonava som merkevare har ikke eksistert i Norge så lenge, og ønsket en merkevarekampanje som bygget på trygghet - både til prosessen men også som en av de største utbyggerne i Europa. 

Merkevarekampanjen tar utgangspunkt i innsikten om at trygghet til merkevaren gir trygghet til prosessen. Et hjem verdt å vente på. I filmen viser Bonava livet bak fasaden, med katchupflekker og støvsuging med småbarn på armen. Og alt det fine som følger med. Dette minsker avstanden fra en stor merkevare til enkeltkunden. Kombinasjonen av analog film og låten “Oslo forteller av No. 4” tar oss umiddelbart inn i en ekte og gjenkjennbar verden.