Apriil

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler som trenger godkjenning.

Gå direkte til innhold

En sjangerfri og lovløs identitet

Kulturhuset i Bergen sin nye identitet beveger seg i takt med publikum

Som en nyskapende plattform hvor man opplever alt fra kultur, musikk og debatt, til mat og underholdning, er Kulturhuset i Bergen et sted som berører alle sansene våre og hele følelsesspekteret vårt. Et sted vi opplever og observerer, tar til oss informasjon i alle former og utvikler oss som mennesker. Det visuelle konseptet gjenspeiler den menneskelige utviklingen som skjer i Kulturhuset.

Identiteten påvirkes av opplevelsene i Kulturhuset. Ved å ta i bruk teknologiske verktøy har vi laget et generativt designsystem. En 100% fri og uventet identitet som påvirkes av lyd – kjernen i innholdet vårt. En identitet som berikes i takt med publikum. Fra rolig brunsj til en rørende utstilling, opera og rave. Identiteten har rom for enhver emosjon. Resultatet er en nyskapende, distruptiv og sjangerfri visuell identitet som beriker oss med originale og uventede kombinasjoner.

Den generative identiteten og designsystemet er integrert statisk, animert og interaktivt og benytter en rekke moderne teknologier på en innovativ måte. Den lekne interaktiviteten inviterer til samspill i utallige kombinasjoner og utfordrer rollen som designer. Kombinasjonen av typografiske regler, lovløshet og generativ kreativitet skaper sin egen stilart og rammer for hva design er og kan være i 2022.

Utmerkelser