Apriil

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler som trenger godkjenning.

Gå direkte til innhold

Redaksjonell kommunikasjon

  • Publikasjoner

  • Årsrapporter / Grafisk studio

  • Innholdsproduksjon

Historiene folk husker

Vi kombinerer vår kunnskap om det trykte mediet med gode digitale løsninger slik at effekten blir optimal, og opplevelsen best mulig.

Publikasjoner
Fagmagasin, kundeblad eller internpost? Alle utgivere av magasin i trykket eller digital form, kan ha nytte av profesjonell bistand til utvikling og produksjon. Vi i Apriil Media skaper i samarbeid med kunden et riktig produkt i forhold til målsettingen, slik at leserne ser verdi av innholdet.

Vi kan i tillegg arbeide med å selge annonser for utgivelsene, slik at vi bidrar til at det blir et best mulig økonomisk regnestykke for utgiver.
Våre prosjektledere finner de beste løsningene for alle ledd av produksjonen fra start til slutt. Vi har lang erfaring og gode løsninger for innholdsproduksjon i form av tekst, foto og video, grafisk produksjon, trykk, publisering, adressering og distribusjon.

Årsrapporter og grafisk studio
Apriil Media arbeider med flere komplekse grafiske produksjoner som ofte krever solid kompetanse og erfaring innen grafisk design. Vi har et grafisk studio med dyktige designere som utvikler ide/konsept, styrer prosjektene og leverer grafisk design med kvalitet. Vi er en av Norges største produsenter av årsrapporter. Våre kunder bruker også våre kompetanse på grafiske løsninger for merkevareprofil, nettsider, presentasjonsmateriell, brosjyrer og andre visuelle løsninger et selskap trenger for å være visuelt attraktiv for sine målgrupper.

Innholdsproduksjon
Trenger du tekst, foto, video eller lyd? Vi lager innhold til dine nettsider, sosiale medier, publikasjoner, nyhetsbrev, innholdsmarkedsføring og arrangementer. Vi vet at en god historie er gull verdt for deg og din virksomhet. Våre erfarne innholdsskapere finner vinklingene og fortellingene som er verdt å formidle. Apriil leverer tekst og historiefortelling, visuell formidling med video, foto, lyd/podcast, manus og programledelse, samt strategisk rådgiving og planlegging.