En dag i apriil…

 

Forestill deg at du var den som ble lagt merke til i din bransje, den som ble snakket om og oppdaget i dagens mediestøy. Du var den som skjønte, hang med i utviklingen og hadde en bedrift som fungerte optimalt i de rette kanalene. Du visste også hva som virket og hva markedsføring ga av resultater.

Jobber du med oss, blir dette din nye hverdag.

Vi er apriil – en kombinasjon av reklame- og digitalbyrå som vet hva som skal til for å skape resultatene du ønsker.

Oppskriften vår er enkel:

Forstå

 

De beste resultatene får du når vi forstår deg godt nok til å se dine utfordringer og dine muligheter. Derfor starter vi alltid med å sette oss grundig inn i de kundene vi jobber med.

Skape

 

Når vi skjønner deg, skjønner vi også hvilke behov du har. Da kommer ideene som blir til magi. Den kreative prosessen er i gang.

Lage

 

Når vi er enige om retning og fremdrift blir de gode ideene til noe håndfast. Vi filmer, skriver, fotograferer og designer – slik at alt henger sammen og tilpasses de valgte kanaler.

Levere

 

Resultater kommer ikke av seg selv. For å markedsføre deg i dag må du forstå hvor, hvordan og når du skal dele innholdet ditt. Du skal vite hvor det skal vises og til hvem. Hver krone du bruker på oss skal føre til at du blir bedre.

Dette er en dag i apriil. Da ses vi vel snart?

Møt oss for å høre mer om hvordan du og din bedrift blir bedre.