Apriil

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler som trenger godkjenning.

Gå direkte til innhold

Design

  • Visuell Identitet

  • Grafisk Design

  • Motion Design

  • Digital Design

  • Tjenestedesign

  • Installasjonsdesign

Vi er spesialister på identitetsdesign og merkevarebygging

Med utgangspunkt i strategi, innsikt, teknologi og kreativ metodikk skaper vi i Apriil visuelle historier, gode kundeopplevelser og utvikler robuste merkevarer som beveger følelser, skaper vekst og driver frem endring.

Merkedesign
En sterk og unik merkevare skapes gjennom en helhetlig merkevare. I dagens landskap inkluderer dette flere elementer enn tidligere, og en identitet er ikke lenger bare visuell, men kan inkludere elementer som påvirker alle sanser. Uansett er merkevarens ulike eiendeler helt avgjørende for å få en plass i målgruppens hoder og hjerter. Merkedesign omfatter blant annet: Merkevarestrategi, merkekonsept, merkevareplattform, navneutvikling, visuell identitet, profilhåndbok og strategisk rådgivning.

Design
I Apriil har vi en mengde designere med ulike spesialfelt. Vi skreddersyr alltid team etter behov og ønske, og har ekspertise på alt fra visuelle identiteter til 3D, teknologi, AI, installasjoner, motion design og UI/UX. Grafisk design omfatter blant annet: Design av grafiske profiler, profilhåndbok, trykksaker, pakningsdesign, messe- og utstillingsdesign, orienteringsdesign og design i fysiske miljøer.

Tjenestedesign
Med menneskers faktiske behov som grunnmur skaper vi tjenester og kommunikasjon som forbedrer kundeopplevelsen. Her har vi egne metodikker som verktøy for å alltid lete etter bedre idéer med et godt beslutningsgrunnlag i prosesser for utvikling av nye tjenester, eller forbedring av eksisterende. Tjenestedesign omfatter: Innsiktsarbeid, strategiske og kreative workshops, metodikker som kartlegging av kundereiser, design thinking, design sprints, brand sprints m.fl.